Aanbiedingen

Vernieuwde Showroom

Ter kennismaking met onze vernieuwde showroom en 60 jarig bestaan krijgt u bij aankoop van minimaal €60-, aan artikelen en/of machines uit onze showroom een leuke attentie.
Deze actie is geldig in de maanden januari en februari 2018.
 

* Maximaal per klant 1 attentie per dag
* Zolang de voorraad strekt
* Niet geldig in combinatie met andere acties

 

Dus haal uw tuingereedschap in de aanbieding bij Doornenbal & De Rooij.

Als u op zoek bent naar professioneel tuingereedschap, dan is een aanbieding een mooie manier om tegen een voordelige prijs het beste van het beste in huis te halen. Bij Doornenbal & De Rooij vindt u regelmatig de beste acties. Zo kunt u als klant profiteren van korting.

Niet alleen profiteert u van voordelig tuingereedschap in onze aanbiedingen. Regelmatig hebben we ook andere aanbiedingen bijvoorbeeld in schoenen, werkkleding of gratis één bus Aspen bij tuingereedschap.

Check regelmatig onze website om op de hoogte te blijven welk tuingereedschap in de aanbieding is. Heeft u vragen over ons assortiment of over de voorwaarden? Onze medewerkers vertellen u graag meer! Neem contact op met Doornenbal & De Rooij door te bellen naar 0294-231290. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op het contactformulier op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!