Loopmaaier Doornenbal en de Rooij

Als het echt goed moet passen.

Uw constructie op maat gemaakt bij Doornenbal & De Rooij.

In onze eigen werkplaats kunnen wij bij Doornenbal & De Rooij ontzettend veel voor u mogelijk maken. Zo voeren wij staalconstructiewerk uit dat helemaal naar wens is vervaardigd. U moet hierbij niet aan productiewerk denken, maar aan individuele samenstellingen. Groot of klein, wij maken graag uw constructie helemaal op maat.

Zo zijn wij in het verleden werkzaam geweest voor uiteenlopende bedrijven, gemeenten, boeren, jachthavens, maar ook zeker particulieren. Iedereen die een speciale wens heeft en constructie op maat wil, kan bij ons aankloppen. Wij kunnen bijvoorbeeld een origineel tuinhek maken, u extra veiligheid en bescherming bieden met tralies voor het raam, een trapleuning construeren, van putdeksel tot wijnrek, noemt u het maar op. U kunt voor allerlei uiteenlopend maatwerk bij ons terecht. Desgewenst kunnen wij de constructie op maat laten galvaniseren of poedercoaten (of beide).

Hebt u een uitdagend project en wilt u een constructie op maat laten maken? Bij Doornenbal & De Rooij bent u aan het juiste adres. Bespreek uw wensen met ons door te bellen naar 0294-231290 of vul het contactformulier in voor meer informatie. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.