Shop navigation

Occasions

Professioneel materiaal binnen handbereik.

Doornenbal & De Rooij: gebruikte grasmaaiers en andere occasions.

De monteurs knappen regelmatig tuin- en parkmachines op waarvan onder andere gebruikte grasmaaiers die u kunt aanschaffen als occasion. Als uw vertrouwde expert garandeert ons bedrijf u topkwaliteit en professionele controle op alle tweedehands artikelen die wij verkopen. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw aanschaf.

Van grote trekkers, zoals die van Deutz-Fahr en Iseki geschikt voor de professional, tot tuinmachines en een ruim aanbod aan gebruikte grasmaaiers waar zowel de hovenier als de particulier mee uit de voeten kan. Ook kunt u bij ons losse onderdelen of hulpstukken aanschaffen, die in uitstekende staat zijn. 

Profiteer van zeer scherpe prijzen met onze gebruikte grasmaaiers of andere tuin- en parkmachines. Bekijk ons aanbod online of kom voor een volledig overzicht naar onze zaak in Nieuwersluis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op met Doornenbal & De Rooij door te bellen naar 0294-231290 of vul het formulier in op deze website. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Sorteren volgens
D6006 Deutz Trekker VERKOCHT
5.500,00 EUR  
Merk : Deutz
Deutz Fahr schudder Condimaster 5521
2.250,00 EUR  

Algemene voorwaarden