Doe het zelf - Doornenbal en de Rooij

Al uw benodigdheden voor tuin- en werkbouwmachines op één adres.

Grasmaaieronderdelen en meer voor de handige doe-het-zelver.

Doornenbal & De Rooij biedt u machine- en grasmaaieronderdelen om zelfreparaties uit te voeren. Zo kunt u onder andere terecht voor losse onderdelen zoals bougies, accu's en v-snaren. Daarnaast verkopen we olie, kettingzaagolie, vet, verf, koelvloeistof, brandstof van Aspen en nog veel meer. Zo kunnen mensen met 2 rechterhanden profiteren van professioneel materiaal om het beste uit een klus te halen!

Reparatie

Doornenbal & De Rooij beschikt over een eigen reparatieafdeling, 2 servicewagens en een onderdelenmagazijn. Zo bieden wij u zeer snelle service op dealerniveau voor alle merken machines en grasmaaieronderdelen. In een omtrek van ongeveer 20 kilometer kunnen wij u diensten aan huis leveren.

Breng een bezoek aan onze zaak voor ons volledige assortiment aan grasmaaieronderdelen of als u benieuwd bent naar wat wij verder in huis hebben voor de handige doe-het-zelver. Wilt u meer informatie over ons aanbod of hebt u advies nodig? Bel onze zaak op 0294-231290 of vul het contactformulier in op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!