Stal Doornenbal en de Rooij

Compleet verzorgd en op uw wensen afgestemd.

Laat Doornenbal & De Rooij uw stalinrichtingen verzorgen.

Al jarenlang kunt u bij Doornenbal & De Rooij terecht voor stalinrichtingen voor uw veebedrijf. Wij werken uiteraard op basis van uw wensen en persoonlijk overleg. U kent uw bedrijf immers als geen ander, en wij bieden u met onze vakervaring de juiste ondersteuning. Zo gaan wij graag de samenwerking aan met persoonlijk contact, heldere communicatie en duidelijke planning.

Kies voor een complete inrichting of laat een gedeelte door ons vervangen. Wij verzorgen onder andere hekwerk, mixers, mestpompen, drinkbakken, koeborstels en koematrassen. Alle stalinrichtingen worden snel, zorgvuldig en netjes geïnstalleerd.

Wij werken samen met de beste bedrijven die hun expertise ruimschoots bewezen hebben om uw wensen mogelijk te maken. Neemt u gerust ook eens een kijkje op hun website:

Doornenbal & De Rooij maakt uw stalinrichtingen volledig naar wens. Bel ons op 0294-231290 voor een afspraak aan huis en wij voorzien u van professioneel advies. Meer weten? Stuur een bericht via het contactformulier op deze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.