VA-keur Doornenbal en de Rooij

De betrouwbare partner voor tuin- en landbouwbedrijven.

Doornenbal & De Rooij is uw VA-keuringsbedrijf

Nieuw keurmerk in vertrouwd jasje
VA-keur is een nieuwe veiligheidskeuring in een vertrouwd jasje. VA staat voor Veiligheid Arbeidsmiddelen. Sinds 1 januari 2016 gaan de keurmerken COM-keur en VEBIT verder onder deze naam. De expertise van twee gerenommeerde keurmerken zijn nu gecombineerd in het onafhankelijke VA-keur.

VA-keur: veiligheidskeuring arbeidsmiddelen
VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door erkende VA-keur bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom.

Praktisch, makkelijk en kostenbesparend
U kunt bij ons terecht om de arbeidsmiddelen in uw bedrijf periodiek te laten keuren. Zo nodig kunnen wij ook de servicebeurt of reparatie van uw machines verzorgen. Praktisch, makkelijk en kostenbesparend! De Arbowet vereist verplichte periodieke keuring van arbeidsmiddelen. Heeft u dat goed geregeld?

Alle arbeidsmiddelen
VA-keur is breed toepasbaar voor allerhande arbeidsmiddelen: van klein elektrisch- of motoraangedreven handgereedschap tot tractoren, verreikers, hakselaars, shovels, heftrucks, ladders en trappen en aanhangwagens. Kortom, machines in de agrarische, groenvoorzienings-, infra- en cultuurtechnische- en mobiel intern transportsector.

Het gemak van VA-keur
Voor al uw arbeidsmiddelen kunt u nu terecht bij één keuringsinstantie. Totaal zijn 250 keuringsstations in Nederland met 1200 gecertificeerde keurmeesters en 130.000 keuringen per jaar. De nieuwe keuring is ook completer, dankzij een preventieve keuring en een steekproefsgewijze herkeuring achteraf. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid en volgen jaarlijks bijscholingscursussen.Voor elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke rapportage en een sticker op uw machine om bij controle aan te tonen dat u door een VA-keurbedrijf bent goed gekeurd. Er is tevens een mogelijkheid voor u om online de uitgevoerde keuringen van uw machines te bekijken. VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd.

U weet dus zeker dat de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk wordt behandeld en opgeslagen.

Ook ons bedrijf moet aan hoge eisen voldoen. Wij worden daarom jaarlijks gecontroleerd door de HHC/DRS op technische kennis, betrouwbaarheid en afhandeling. Maak ook gebruik van onze service en professioneel advies als VA-keurbedrijf. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u en uw bedrijf kunnen doen. Bel voor een afspraak of voor meer informatie geheel vrijblijvend naar 0294-231290, of vul het contactformulier in op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.